Waarom Dennis tenist bij NOHN

Waarom Dennis tenist bij NOHN

Waarom Dennis tenist bij NOHN 150 150 LTC NOHN

Lichelle wou graag op tennis en NOHN zit voor ons lekker dichtbij dus automatisch ook de eerste vereniging waar je gaat kijken, echter was het gevoel direct zo goed dat we echt niet meer verder hebben gekeken, wat werden wij warm ontvangen, leuke ouders en vrijwel direct sprak de voorzitter ons aan om ons te verwelkomen, een fijn gevoel was dat en dat is nooit meer weggegaan, ik ben daarna zelf ook lid geworden bij NOHN en nu sinds kort ook onze jongste dochter. Een club met no-nonsense cultuur, heerlijk vrij en iedereen is welkom. Later nog bij diverse andere verenigingen geweest maar nergens maar dan ook nergens dit gevoel gehad.

NOHN is een club voor jong en oud en dat is ook te merken aan de racketavond, iedereen tennist met iedereen en tegen iedereen zonder gezeur.

Dan de uitjes die georganiseerd worden voor de jeugd, daar kijken onze kinderen altijd weer naar uit en ook hier geldt dat het voor jong en oud is en dat maakt de club ook zo mooi, dat zelfs de oudere jeugd de jongere op sleeptouw nemen tijdens bv onze jaarlijkse terugkerende Kamp op Meerwijck.

Kortom, geen seconde spijt dat wij lid zijn geworden bij NOHN.

Back to top