Competitie

Algemeen

Onze vereniging streeft ernaar iedereen die dat wil, competitie te kunnen laten spelen. De competities worden altijd in het voorjaar gespeeld. Er kan competitie worden gespeeld in een herenteam, damesteam of mixed-team. Ook voor de jeugd worden er competities georganiseerd. Natuurlijk is het mogelijk om een nieuw team te beginnen mits genoeg spelers beschikbaar zijn (4 + 2 reserves). Mochten er niet genoeg spelers zijn voor een nieuw team dan zal het bestuur proberen een passend team te vinden voor jou.

Er zijn verschillende competitievormen en dagen waarop gespeeld wordt. Zo kun je als beginnend tennisser meedoen aan de 8&9 competitie op donderdagavond. Op de vrijdag is er de vrijdagavond dubbelcompetitie en op de zaterdag en zondag zijn er ook diverse mogelijkheden. Wil je competitie spelen stuur dan een mail naar om een passende competitie voor jou te vinden.

Inschrijven

Inschrijvingen voor competitieteams moeten altijd aan het eind van het voorafgaande jaar gebeuren. In de Nieuwsbrief of op de website word je tegen die tijd geattendeerd op de mogelijkheid om deel te nemen aan een competitie. Als je je opgeeft, zal de TC trachten je bij een team te plaatsen.

Back to top