Waarom tennissen bij NOHN?

Lees hieronder waarom onze leden ervoor kiezen om te tennissen bij LTC NOHN.

Toen ik in Hoogezand kwam wonen kende ik niet veel mensen. Daarom was ik op zoek naar een leuke vereniging. Na het bezoeken van een open dag bij LTC NOHN ben ik meteen lid geworden. Lekker sporten en een gezellige sfeer is voor mij belangrijk. Dat is waar LTC NOHN voor mij voor staat. Het voelt toch een beetje als een grote familie. Sinds vorig jaar zijn mijn dochters ook lid en volgen les. Hoe leuk is het dat we alle drie van tennissen houden en dit samen kunnen delen!

WillemienLid bij LTC NOHN

Het een gezellige club is waar je zowel recreatief als in competitieverband kunt tennissen. Kortom, niks moet alles mag. De racketavonden op de dinsdag zijn bij mij favoriet. Gezellig tennissen met verschillende clubgenoten en tussendoor kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het is een gezellige club. En voor iedereen is er ruimte om te tennissen. Jong, heel jong, oud, heel oud, G-tennissers, kortom iedereen is welkom.

FransLid bij LTC NOHN

Lichelle wou graag op tennis en NOHN zit voor ons lekker dichtbij dus automatisch ook de eerste vereniging waar je gaat kijken, echter was het gevoel direct zo goed dat we echt niet meer verder hebben gekeken, wat werden wij warm ontvangen, leuke ouders en vrijwel direct sprak de voorzitter ons aan om ons te verwelkomen, een fijn gevoel was dat en dat is nooit meer weggegaan, ik ben daarna zelf ook lid geworden bij NOHN en nu sinds kort ook onze jongste dochter. Een club met no-nonsense cultuur, heerlijk vrij en iedereen is welkom. Later nog bij diverse andere verenigingen geweest maar nergens maar dan ook nergens dit gevoel gehad.

NOHN is een club voor jong en oud en dat is ook te merken aan de racketavond, iedereen tennist met iedereen en tegen iedereen zonder gezeur.

Dan de uitjes die georganiseerd worden voor de jeugd, daar kijken onze kinderen altijd weer naar uit en ook hier geldt dat het voor jong en oud is en dat maakt de club ook zo mooi, dat zelfs de oudere jeugd de jongere op sleeptouw nemen tijdens bv onze jaarlijkse terugkerende Kamp op Meerwijck.

Kortom, geen seconde spijt dat wij lid zijn geworden bij NOHN.

DennisLid bij LTC NOHN
Back to top