Update corona

Update corona

Update corona 1620 1080 LTC NOHN

Beste Leden,

Inmiddels is er dinsdag 21 april een persconferentie geweest van onze minister president. Jullie zullen ongetwijfeld al veel, zo niet alle maatregelen gehoord hebben, maar toch even een update wat het betekent voor LTC NOHN. De maatregelen kunnen enigszins versoepelt worden. Zo gaan de basisschoolkinderen vanaf 11 mei weer naar school en kunnen kinderen onder de 12 jaar weer onder bepaalde voorwaarden aan sport doen. Maar helaas heeft het verlengen van andere maatregelen ook nadelige gevolgen.

 Hieronder de belangrijkste zaken voor ons als vereniging:

  • Positief: Vincent Sleeking zal onder bepaalde voorwaarden de trainingen aan de jeugd weer hervatten. We hebben informatie van de gemeente gekregen en zijn hierover met Vincent verder in gesprek. We zullen hierover op het park bepaalde maatregelen moeten treffen om te voldoen aan de richtlijnen.
  • Nadelig: Door het verlengen van de maatregelen mogen volwassen nog steeds niet tennissen op ons park. Gebeurt dit wel, dan kan dit zowel de spelende leden als de club een boete opleveren.
  • Nadelig: Ons mooie toernooi: de Dekens Groep Sappemeer Open gaat begin juni niet door. We weten niet of er een mogelijkheid is of komt om dit verderop in het tennisseizoen alsnog te doen.
  • Nadelig: De voorjaarscompetitie is uitgesteld op dit moment naar het najaar
  • Nadelig: Uiteindelijk hebben alle corona maatregelen ook tot gevolg dat we dit jaar de Orchideeën actie niet gaan doen.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en hope als bestuur dat dit het begin is van verdere versoepeling van de maatregelen.

Blijf gezond!
Sportieve groet,
Het bestuur

Back to top