Lessen

Beste leden van LTC NOHN,

Future Tennis & Padel in Haren verzorgt sinds 2013 tennis & padeltrainingen bij verschillende verenigingen in Groningen en Drenthe. Future Tennis & Padel verzorgt momenteel haar trainingen bij de volgende verenigingen: Zuidlaarder Tennisclub (ZTC), TC Annen, TV Borger, TV Rolde, T.C. Okko Odoorn en in 2020 zijn hier LTC de Kalkwijck Hoogezand, ATV de Hertenkamp Assen, GKTC Gasselte en LTC Nohn bijgekomen.

“Tennis of Padel als sport nummer één.”

Naast het verzorgen van zowel tennis als padel trainingen organiseert Future Tennis & Padel ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, opendagen, ouderavonden, evenementen en toernooien. Momenteel zijn er vele trainers in dienst die samen de trainingen verzorgen op de verschillende verenigingen. Dit doen ze allen met veel plezier en passie. Het overkoepelende doel van Future Tennis & Padel is om meer mensen aan het tennissen en/of padellen te krijgen. Om tennis of padel voor zowel de kinderen als volwassenen (weer) sport nummer één te maken.

 

Future Tennis & Padel denkt veel mee met de verenigingen om zo ook op beleidsniveau de sport te versterken. Er wordt ook veel samenwerking gezocht met andere tennisscholen en tussen verenigingen waarbij Future Tennis en Padel is aangesloten. Zo Is er de samenwerking met tennisschool Noorderveld waarmee wij regiotrainingen verzorgen voor kinderen die meer met de sport willen. Hiervoor zijn we officieel instroompartner van de KNLTB. 

 

Naast trainingen verzorgen we ook jeugdtoernooien met vele deelnemers uit heel Drenthe Friesland en Groningen. We nemen hiermee veel werk uit handen van de verenigingen. Door ons netwerk hebben we vele toernooien op jaarbasis die georganiseerd worden. Zo hoeft een vereniging zelf niet tig activiteiten te organiseren maar kunnen wij veel overnemen. Dit scheelt vele vrijwilligershanden.

 

Ons duurzame avontuur bij LTC Nohn

 

Bij LTC Nohn hopen we de cultuur van de club te bewaken en met elkaar veel plezier op de banen te hebben. Een positieve sfeer waar recreatief en prestatief tennis samen gaan en waar veel actieve leden aanwezig zijn om van de tennissport te genieten. 

 

Arjan Dijkema verzorgt de trainingen bij LTC Nohn. Arjan is 37 jaar en een gedreven trainer die plezier op de baan erg belangrijk vind maar ook graag het niveau van de lessers wilt verbeteren.

Arjan is woonachtig in Drachten en is ook hoofdtrainer bij LTC de Kalkwijck in Hoogezand.

Arjan is vader van 2 kinderen en zet zich met ziel en zaligheid in voor de ontwikkeling van het tennis.

In de winter zal er in de hal van LTC de Kalkwijck getraind worden en in de zomer op het eigen park in Sappemeer. Wanneer er wensen zijn om in het najaar langer op de eigen club te blijven trainen gaan we kijken of dit haalbaar is.

Zijn er vragen omtrent trainingen kan er gemaild worden naar info@futuretennis.nl, arjandijkema@futuretennis.nl of gebeld worden naar Arjan (06-45240466)

Back to top